Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard: Bekijk hier de mogelijkheden!
-Good Event--Good Event Good Event
Slipcursus, quadrijden, jeeprijden en boogschieten te Eindhoven of Rotterdam.
Spannend uitje te Zuid-Holland en Noord-Brabant.
Een uitje met een slipcursus, quadrijden, jeeprijden en boogschieten. U legt u een parcours af met een quad of 4x4 jeep, volgt u een slipcursus en ervaart u een ongevallensimulator. Spectaculair, maar ook heel leerzaam.
Dit uitje bevat zowel veiligheid als actie! Slip erop los met de slipcursus en rijdt over uitdagend parcours met het quadrijden of 4x4 terreinwagen tijdens het jeeprijden.

Onderdelen:
Boogschieten: Met boogschieten neemt u plaats op de schietbaan waar veel pijl en boog spelletjes u te wachten staan. Pak uw pijl en boog, concentreer u en schiet precies in de roos! Verzamel zo de meeste punten om uw tegenstanders te verslaan. Bij grote groepen is het mogelijk om teams op te stellen en te strijden tegen elkaar.

Slipcursus: In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die u met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe u een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier uw reactievermogen en houdt controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over het gladde wegdek. Een ervaring die u niet snel zult vergeten!

4x4 jeeprijden: Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! U hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op het terrein staat een deskundige instructeur die u alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om off the road te gaan. U stapt in de terreinwagen en betreedt het speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

Quad rijden: Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, een enorme wipwap, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat u niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat u nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef.

Locatie: Eindhoven (Noord-Brabant) en Rotterdam (Zuid-Holland).

Duur: 3 uur.

Deelenemers: minimaal 4 personen.

Prijs: 99 euro per persoon.


1. Motor fun keuze locatie Zuid Nederland

Motor fun keuze is het ideale mannen uitje, maar ook los is het leuk voor beginners en gevorderden:
Drie in een Adventure Experience voor de mannen, natuurlijk ook voor vrouwen!

Een combinatie van 4x4 Terreinrijden, Buggy en Quad rijden, uniek en geschikt voor elk weertype. Avontuurlijk, uitdagend, spectaculair en natuurlijk een hoge dosis lol. De tocht voert door fraaie onverharde landwegen, zandpaden met modderige ondergronden en diepe sporen, langs grillige houtwallen, diepe slootkanten en door smalle paden. Tijdens de tocht wordt er meerdere malen gewisseld van zowel chauffeur als voertuig.
Gaat U de uitdaging met aan en doet u 3 nderdelen die u meegmaakt moet hebben tijdens een uitje!
Dit is een programma waar eigenlijk geen uitleg bij moet, maar dat u gewoon moet meemaken als uitje!Tijdsduur: in de ochtend van 09.00-13.00 uur of in de middag van 13.00-17.00 uur.

Indeling:
09.00-09.15 uur Ontvangst met koffie en cake en een korte uitleg over de voertuigen.
09.20-10.55 uur Deel 1. van de route.
10.55-11.10 uur Korte pauze met wat fris en een versnapering.
11.15-12.50 uur Deel 2. van de route.
12.55 uur Afsluiting.

Vereisten chauffeurs: Een geldig rijbewijs.

Aantal deelnemers: minimaal 6 personen.

Locatie: Middelbeers, tussen Tilburg en Eindhoven in (NL).

Prijs: 115 euro per persoon.1. Motor fun keuze locatie Noord Nederland

Motor fun keuze is het ideale bedrijfsuitje, maar ook los is het leuk voor beginners en gevorderden:


* Offroad quad rijden: Quadrijden op het circuit en eigen offroad parcours? Bij deze sport dient u snelheid en behendigheid op een goede manier met elkaar te combineren. Op het offroad-quadparcours komt u diverse heuvels tegen en kunt u ervaren wat u met een quad kunt doen. Er zijn diverse mogelijkheden om deze ervaring te beleven.
Voordat u het quadparcours gaat betreden krijgt u van de quad begeleider een aantal veiligheidsinstructies die opgevolgd moeten worden. Tijdens het quadrijden dient u een helm en overall te dragen, deze worden u aangeboden aan tijdens het quad rijden. Voor het besturen van de quad dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Het is mogelijk dat u tijdens het quad rijden vies wordt, het is daarom ook aan te raden tijdens het quad rijden gepaste kleding te dragen.
Bij de quadarrangementen wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Zo komt iedereen aan de beurt. Het is mogelijk dat de begeleiders het parcours moeten verleggen wanneer er door bepaalde weersomstandigheden niet op het parcours gereden kan worden.


* Antislipcursus: Succes verzekerd met de perfecte balans tussen educatie en spanning. Door het volgen van een antislipcursus, vindt u met uw voertuig dalijk door middel van een perfecte balans tussen rem en stuurtechnieken "beter" uw voertuig onder controle te krijgen.
De antislipcursus volgt u in een auto van de locatie. Deze auto's zijn speciaal geprepareerd voor de antislipcursus door middel van een in en uit te schakelen ABS-remsysteem en een communicatie-systeem. Door middel van dit systeem kunnen verschillende situaties gesimuleerd worden met en zonder ABS-remsysteem.


* Buggyrijden: Met een buggy op een spectaculaire manier over een offroad terrein rijden is voor de buggy geen probleem, het gaat om de stuurmanskunsten van de bestuurder.
Er kunnen twee personen plaatsnemen in de buggy, en de kunst is om met twee personen op een zo snel mogelijke manier het parcours af te leggen.
Een buggy is een grote offroad kart waarmee een snelheid van ongeveer 80 km/uur gehaald kan worden. In de buggy kan plaats worden genomen door 2 personen.
Voordat u het buggy parcours gaat betreden, krijgt u van de buggy begeleider een aantal veiligheidsintructies, die opgevolgd moeten worden. Tijdens het buggy rijden dient u een helm en overall te dragen. Deze ijn aanwezig opde loactie. Het is mogelijk dat u tijdens het buggy rijden vies wordt, het is daarom ook aan te raden tijdens het buggy rijden gepaste kleding te dragen.
Het is mogelijk om met de buggy op een verhard parcours te rijden, dit in verband met de toepasbaarheid van het offroad gedeelte.

Aantal deelnemers: minimaal 8 personen.

Locatie: Leeuwarden (NL).

Prijs: 1 ondereel naar keuze 1/2 uur: 39 euro per persoon.

Prijs: 1 ondereel naar kezue 1 uur: 59 euro per persoon.

Prijs: Slipcursus 1 uur en quad 1/2 uur: 79 euro per persoon.

Prijs: Slipcursus 1 uur en buggy 1/2 uur: 89 euro per persoon.Anti-slipcursus bij een anti-slipschool in heel Nederland en BelgiŽ.

Cursus: Anti Slipcursus als bedrijfsuitje te doen of om cadeau te geven!!
maar ook: voor auto, bedrijfswagen, motor en vrachtwagen kunt u hier terecht.Kies zelf uw datum. Let op slipcursussen 7 dagen per week mogelijk!!


Bij ons kunt u kiezen, eigen voertuig, voertuig van de locatie, voorwiel of achterwiel slip, individueel, groep of als cadeau.

Quadrijdenin heel Nederland en BelgiŽ.

Buggyrijdenin heel Nederland en BelgiŽ.

-Good Event--

 

U wilt niet in een slip komen, dus voorkomen is beter dan corrigeren, de anti-slipcursus van Good Event op diverse locaties in heel Nederland en BelgiŽ is cursus om u op het slippen voor te bereiden.

De cursus is educatief en professioneel begeleid, maar ook leuk om te doen, ideaal voor een bedrijfsuitje of induvidueel, maar ook als cadeau.

De anti-slipcursussen kunt u zien als workshops die samen een slipcursus vormen.

En alles in de voertuigen van het terrein of in uw eigen voertuig.


Anti-slip cursus in heel Nederland en BelgiŽ:

Iedereen heeft het weleens meegemaakt of is bijna terecjt gekomen in een slipongeluk.
Een slip cursus volgen is hetgene dat u kunt volgen om deze sutuaties te kunnen beheersen!
Bij een training bij slipscholen in heel Nederland en BelgiŽ kunt u het slippen behoorlijk leren corrigeren en belangrijker een slip te voorkomen.
Elke anti-slipcursus heeft een beknopte theorieles, deze dient als onderbouwing van de parkatijk onderdelen met de verschillende slipvlakken / slipvaardigheid.
De cursus wordt gegeven in een auto van het terrein of in uw eigen auto.

Rijvaardigheid en voertuigbeheersing zorgen ervoor dat u het slipgedrag van uw auto leert kennen en kunt u straks accuraat reageren als het echt mis dreigt te gaan.
U leert hoe belangrijk het is om uw auto onder controle te hebben.

Een theoretische uitleg, even oefenen en dan op voor de punten met een uitwijkmanoeuvre op de slipbaan (oefencircuit) en dat onder begeleiding van professionele begeleiders.

De onderdelen, die behandeld worden zijn afhankelijk van de locatie van de slipschool:
* Aquaplanning;
* Een goede zithouding, stuurtechniek en gebruik autogordel;
* Wat is grip en wat is slip;
* Wanneer bestaat er gevaar voor slippen;
* Hoe kan je een slip voorkomen;
* Hoe corrigeer je een slip;
* Slalom- en uitwijkoefening;
* onvoorspelbaar oversteekgedrag;
* remoefeningen, waaronder de noodstop;
* gecombineerde; rem- en uitwijkoefeningen;
* certificaat uitreiking.

Aan het einde van de slip cursus heeft u dus een stukje rijvaardigheid en voertuigbeheersing geleerd, hoe een slip te herkennen en te voorkomen.


Deelnemers slipcursus: minimaal 1 persoon.

Prijs voor een twee uur durende slip arrangement programma Klik hier.


Prijs voor een 2, 3 of vier uur durende slip arrangement programma Klik hier.
Prijs voor een hele dagcursus slipvaardigheid programma Klik hier.


De antislip cursus van een hele dag is inclusief lunch.


Locatie slipcursus: Assen, Barneveld, Breda (Etten-Leur), Brussel, Den Bosch (Rosmalen), Eindhoven, Emmen, Flevoland, Gent, Goes, Hellevoetsluis, Heusden-Zolder, Huizingen, Kortrijk, Leeuwarden, Lelystad en Zandvoort.Kies hier uw locatie.


ONLINE bestellen van een Good Event, als cadeaubon

Of klik hier, vul het formulier in print het uit en mail het ons of stuur het per post.

-Good Event--

Of Info@Good-Event.info

  
Tot ziens bij Good Event!

  

 

Good Event home
 
-Good Event--

  -Good Event--
 
 

 
Voor het boeken lees de Algemene voorwaarden

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard: Bekijk hier de mogelijkheden!