Good Grandprix groepsarrangement diverse teamuitje en vrijgezellenfeest programma's in nederland en Vlaanderen.
  Leuk groepsuitje | Origineel vrijgezellenfeest | Individueel uitje | Groepsuitje zoeken |  Algemene voorwaarden | Contact | 

Alle groepsuitjes    
  

Good Event Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard: Bekijk hier de mogelijkheden!

Welkom bij Good Event.

Good Event biedt u verschillende leuke arrangementen voor groepsuitje aan of als kado.
Stel uw eigen als groepsuitje of kado arrangement samen op diverse locaties met verschillende leuke gemotoriseerde en ongemotoriseerde outdoor akitiviteiten.
Uitjes die u zelf samenstelt, zodat er voor iedereen leuke uitstapjes ontstaan!!
Het volgende arrangement overzicht is ideaal voor uw vriendengroep, familie uitje, vrijgezellenfeest, teamuistapje maar ook voor het bedrijfsuitje is het perfect als uitstapje personeelsfeest of teambuilding.


Good Event Grandprix te Biesbosch (Hank, Noord Brabant).
Gaat u een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest organiseren met sportieve en recreatieve activiteiten?
Kijkt u eens naar het volgende programma:
De outdoor aktiviteiten duren per onderdeel 1 uur.

Uitleg onderdelen arrangement:
* Quadrijden: op de quadbaan met quads van 125 cc over een parcours van zand; eerst oefenen en daarna rondetijden met het quadrijden neerzetten.

* Klimmen: op de 10 meter hoge toren met verschillende routes; u leert eerst het zekeren en daarna probeert u de routes te beklimmen.

* Survival run parcours: als team dient u zo snel mogelijk de verschillende onderdelen van het touwparcours te volbrengen.


* Hand boogschieten: na het leren van de basistechniek schiet u voor de punten.

* Vlot bouwen en varen: u maakt een zo sterk mogelijk vlot en legt daar een route mee af.

* Teambuilding onderdelen: als team krijgt u verschillende opdrachten waar u eerst een tactiek voor moet verzinnen en daarna uitvoeren.

Programma’s inclusief : organisatie, begeleiding en materialen.
Ook uit te breiden met lunch en barbeque.

Locatie groepsuitje: Biesbosch (Hank, Noord Brabant).

Aantal deelnemers groepsarrangement: minimaal 10 personen.

Prijs 2 activiteiten (duur 2 uur): 54 euro per persoon.
Prijs 3 activiteiten (duur 3 uur): 69 euro per persoon.
Prijs 4 activiteiten (duur 4 uur): 79 euro per persoon.

Good Event

Good Event Grandprix te Eindhoven of te Den Haag - Rotterdam.
Spannend uitje te Zuid-Holland en Noord-Brabant.
Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje samen. Met dit event is het mogelijk om alles te doen wat u als groepsuitje altijd al heeft willen doen.
4x4 terrein rijden, slipcursus, quadrijden, driften, paintballen en boogschieten kies uw eigen pakket voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje.
Een uitje met een slipcursus, quadrijden, jeeprijden en boogschieten. U legt u een parcours af met een quad of 4x4 jeep, volgt u een slipcursus en ervaart u een ongevallensimulator. Spectaculair, maar ook heel leerzaam.
Dit uitje bevat zowel veiligheid als actie! Slip erop los met de slipcursus en rijdt over uitdagend parcours met het quadrijden of 4x4 terreinwagen tijdens het jeeprijden.

U wordt ontvangen met koffie/thee, hierna gaat u de onderdelen doen die u zelf kiest.

Onderdelen, u kunt uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje geheel naar eigen wens invullen, u kunt kiezen uit:
- Driften 1 uur: driften is het ultieme gevoel van wagenbeheersing. Dwars door de bochten glijden op een beheerste wijze zorgt voor adrenaline en sensatie!  Het geeft een enorme kick als u uw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Leer de drifttechnieken van de professionele instructeurs en drift feilloos door onze bochten. Een driftcursus is natuurlijk voor de plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je een betere en zelfverzekerdere bestuurder wordt. Naast een ultieme ervaring hebt u er dus ook in het dagelijkse leven wat aan!
Onderdelen: Stuurbeheersing, Zit- en stuurhouding, Powerslide, Gaslos-drift en driften op glad wegdek.

- Offroad rijden 1 uur: altijd al willen weten hoe het voelt om te rijden met een ruige
4x4 wagen in de modder? Vraagt uzelf ook af wat voor kick het zal geven om de ene na de andere heuvel te overwinnen in een terreinwagen? Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! U hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op het terrein staat een deskundige instructeur die u alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om off the road te gaan. U stapt in de terreinwagen en betreedt het speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

- Boogschieten 1 uur: boogschieten vereist uiterste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Nog niet zo ervaren? Geen probleem! Op het terrein zijn professionele begeleiders aanwezig om u alle fijne kneepjes van het boogschieten te leren. Met boogschieten neemt u plaats op de schietbaan waar veel pijl en boog spelletjes u te wachten staan. Verzamel zo de meeste punten om je vrienden te verslaan.

- Ongevallensimulator 1 uur: Stelt u voor dat u met de auto over de kop slaat... Daar moet u toch niet aan denken! Een ongeluk is niet van tevoren te voorspellen, wel kunt u rop voorbereid zijn. Met de ongevallensimulator bootst u een auto ongeluk na om zo goed mogelijk voorbereid de weg op te gaan! De ongevallensimulator is een ware auto ongeluk cursus. Tijdens een auto ongeluk valt er niet meer helder na te denken. Wat moet u doen? Waar gaat u heen? Waar moet u op letten? De ongevallensimulator, samen met de ervaren instructeur, geeft antwoord op deze vragen. U stapt in de ongevallensimulator en gaat met de auto 180 graden draaien. Nadat de auto een ware roll-over heeft nagebootst, wordt er stap voor stap uitgelegd hoe u uit deze situatie moet komen. Een ongevallensimulator redt levens!

- Segway rijden 1 uur: segway rijden zorgt voor een ervaring die u moet beleven. U zweeft als het ware boven de grond en bestuurt door middel van je evenwicht. Op zoek naar iets futuristisch en speciaals? Dan is segway rijden toch echt iets voor jou! U kunt segway rijden, zonder rijbewijs en zonder voorkennis! Na een korte introductie hebt u de mogelijkheid om de Segway te besturen op de locatie. Om het nog uitdagender te maken stellen we een speciaal parcours op met hindernissen. Zigzaggend langs pionnen, achteruit inparkeren en nog veel meer. Wees niet bang, ten alle tijden staan onze ervaren instructeurs klaar om u door het parcours te leiden.

- Fun Rijden 1 uur: U ziet het tegenwoordig wel vaak voorbij komen op televisie. Met de auto proberen deelnemers de meest gekke opdrachten te voltooien. Het gaat niet om het voltooien, maar juist om de kick en humor!  Het geeft een enorme kick als uw uw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Omzeil op hoge snelheid meerdere obstakels en test uw stuurmanskunsten. Daarnaast gaan we verschillende spellen spelen op het parcours. Fun Rijden is natuurlijk voor de plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je als betere en zelfverzekerde bestuurder naar huis gaat. U kunt de auto namelijk beter besturen door het voltooien van verschillende opdrachten.  Onderdelen: James Bond inparkeren, 180 graden stunten in de bocht en Penalty Shooting tijdens een 180 graden draai.

- Paintball 1 uur met 400 balletjes: paintball zorgt voor een nog realistische paintball ervaring. Na een sprintje duikt u achter een van de objecten in de arena. Achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken verbergt u zich voor de vijand. Klim in een uitkijkpost of tijger door enorme rioolbuizen. Ervaar de frisse lucht en een medogenloze arena vol tegenstanders!

- Escaperoom The Car Edition 1 uur: de Escaperoom is in de kortste keren erg beroemd geworden. Een speciale kamer waaruit men via raadsels probeert te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Wij kennen het, u kent het. Het is tijd voor een nieuwe variant, namelijk Escaperoom The Car Edition! We kennen de speciale ruimtes inmiddels wel, waar u probeert te ontsnappen door raadsels op te lossen. In deze speciale uitvoering van de bekende escaperoom stapt in de auto met uw vrienden i.p.v. een afgesloten ruimte. U probeert te ontsnappen uit de auto door hints te vinden, alleen dat gaat niet zomaar! Er is namelijk heel weinig ruimte in de auto, wat betekent dat het nog moeilijker is om te bewegen. U zult een manier moeten vinden om zeer effectief te werk te gaan, want de tijd loopt!

- Slipcursus 1 uur: een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplaning veroorzaken gevaarlijke situaties. Deze situaties zijn niet te voorzien. Verbeter daarom uw rijvaardigheid met een slipcursus en wees voorbereid op noodsituaties! In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die u met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe u een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier uw reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek.  Onderdelen slipcursus: Zit- en stuurhouding, Noodstop met ABS op glad wegdek, Remmen en uitwijken met ABS op glad wegdek, Demonstraties, Correctie achterwiel slippen, Professionele oefenbaan met speciale slip-coating. Deelname is in een Volkswagen Golf.

- Quadrijden 1 uur: Een uitdagend parcours, moeilijke obstakels en stoere quads. Klinkt goed? Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat u niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat u nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef. Deelenemers: minimaal 6 personen.

Wilt u een ander pakket dan hieronder staat vermeld, neem dan contact met ons op.

U kunt de activiteiten ook los doen, het is mogelijk met kleinere groepen of geef het als kadobon weg.
Bekijk hier de mogelijkheden!

Prijs:

1 uur 4x4 rijden en 1 uur ongevallensimulator: 49,95 euro per persoon.
1 uur slipcursus en 1 uur ongevallensimulator als groepsuitje: 49,95 euro per persoon.
1 uur 4x4 rijden en 1 uur slipcursus: 59,95 euro per persoon.
1 uur 4x4 rijden en 1 uur quad rijden: 59,95 euro per persoon.
1 uur segway rijden, 1 uur Slipcursus en 1 uur boogschieten: 69,95 euro per persoon.
1 uur 4x4 rijden, 1 uur ongevalsimulator en 1 uur slipcursus: 69,95 euro per persoon.
1 uur quad rijden, 1 uur ongevalsimulator en 1 uur slipcursus: 69,95 euro per persoon.
1,5 uur quad rijden en 1,5 uur paitball: 72,50 euro per persoon.
1 uur quad rijden, 1 uur driften, en 1 uur escaperoom: 84,95 euro per persoon.
1 uur paintball, 1 uur driften en 1 uur fun rijden: 84,95 euro per persoon.
1 uur quad rijden, 1 uur 4x4 rijden, 1 uur slipcursus en 1 uur boogschieten: 89,95 euro per persoon.
1 uur quad rijden, 1 uur offroad rijden en 1 uur driften: 89,95 euro per persoon.


Good Event Grandprix te Lelystad (Biddinghuizen, Flevoland).
Stel uw eigen arrangement samen met leuke groepsactiviteiten waarbij voor ieder wel iets zit. Quadrijden, golfen, abseilen en toggelen, mountainbiken, challenge parcours, voetbalgolf en meer.
U wordt ontvangen met koffie, thee en krentenmik, waarna de aanvang van de groepsactiviteiten zijn. Tussen de activiteiten door is pauze met frisdrank.
U kunt kiezen uit de volgende onderdelen:
* Quad Parcours: Hoor de wind langs uw helm suizen, maar zorg ervoor dat u de quad volledig onder controle heeft. Eenmaal vertrouwd met alle aspecten van deze motor op vier wielen? Leg dan het parcours af waarbij goede samenwerking en discipline de sleutel tot succes zijn!

* Golf clinic afslaan: Deze golfclinic bestaat uit de golfbasisvaardigheid: afslaan. Voor ongeoefende spelers is dit een leuk en leerzaam onderdeel. Leer hoe er bij het golfen wordt afgeslagen.

* Abseilen en toggelen: Een leuk onderdeel vanaf een speciale toren voor deze groepsactiviteiten. Hierop leert u de basisvaardigheden van het afdalen en toggelen aan. Begin met abseilen, hierbij daalt u loodrecht af langs een vrijhangende lijn. Eenmaal met beide voeten op de grond, realiseer u zich dat u dit niet had willen missen. Eitje? Ga dan toggelen! Maak dan een afdaling vanaf het hoogste plateau langs een diagonaal (45°) gespannen lijn.

* Mountainbiking: Fietsen verleer je nooit, toch?! Ook al gaat het om de meest steile helling. Deze mountainbike met 21 versnellingen sleept u er wel doorheen. Eenmaal de juiste versnelling gekozen, dan gaat de rest vanzelf. Zolang u over snelheid en rijvaardigheid beschikt is dit mountainbikeparcours helemaal geen probleem!

* Challenge Parcours: Overwin een (water)hindernis waarbij u alleen gebruik kunt maken van de daartoe beschikbare materialen. Bij deze ogenschijnlijk onneembare hindernis zijn vooral goede samenwerking en communicatie de sleutel tot succes.

* Polsstokspringen: Legt u de lat graag iets hoger? Ga dan polsstokspringen en overbrug met behulp van een polsstok diverse waterhindernissen.

* Birmabridge bouwen: Bij Birmabridge bouwen – de naam zegt het eigenlijk al – maakt uw team met behulp van de voorhanden zijnde materialen een touwbrugoverspanning over water. Let erop dat de constructie betrouwbaar genoeg is zodat iedereen er veilig overheen kan lopen.

* Oriëntatie: Beschikt uw team over genoeg snelheid en accuratesse? Het antwoord op die vraag ligt in deze activiteit. Het doel is hier namelijk om met behulp van een 'kaart' en kompas een speciale opdracht uit te voeren.

* Specialtask: Dat klink spannend! Is het ook! Deze activiteit is geheel in Camel Trophy stijl. Het hele team moet een auto met behulp van menselijke kracht een bepaalde afstand laten overbruggen. De motor mag dus niet starten. Werk nauwkeurig en communiceer optimaal met het hele team. Alleen op die manier bereikt u het gewenste resultaat!

* Teamwork hindernisbaan: Fysiek en mentaal helemaal in orde? Dan is deze hindernisbaan waarbij teamwork zeer belangrijk is geen probleem! En onthoud goed: haastige spoed is zelden goed. Ontwikkel dus in overleg met het hele team een strategie en spreek af wie welke taak op zich neemt. Alleen zo behaalt het hele team het gewenste resultaat. Hierna wordt er nog een beroep gedaan op uw verantwoordelijkheid!

* Robinson: Wilt u zich zelf een echte Robinson kunnen noemen? Zorg dan dat u ‘the last man standing’ op het speelveld bent. Tactisch inzicht en goede observatie van de tegenstander spelen een belangrijke rol. Door het snelle verloop van dit spel is het mogelijk om met verschillende tegenstanders de strijd aan te gaan.

* Voetbalgolf: Voetbalgolf is een combinatie van voetbal, midgetgolf & golfen. Voetbalgolf is laagdrempelig en dus geschikt voor jong en oud. Er wordt gespeeld op een uitgezet parcours over 9 holes op het terrein. Negen holes betekent ook negen verschillende oefeningen. Alle scores worden bij elkaar opgeteld en degene met de laagste scores wint!

* Vlotvaren: Daag uw teamgenoten uit en strijd om de snelste tijd bij het overbruggen van de waterhindernis. Hoe? Met zelfgebouwde vlotten natuurlijk. Uiteraard zijn goede samenwerking en overleg erg belangrijk – zo niet onmisbaar – bij deze uitdaging.

Programma’s inclusief : organisatie, begeleiding en materialen.
Ook uit te breiden met lunch en barbeque.

Locatie uitje: Lelystad (Biddinghuizen, Flevoland).

Aantal deelnemers groepsarrangement: minimaal 5 personen.

Prijs 3 activiteiten (duur 2,5 uur): 49 euro per persoon.
Prijs 4 activiteiten (duur 3 uur): 59 euro per persoon.


Good Event Grandprix te Doetinchem en meer groepsuitjes.
Het volgende arrangement is ideaal wannneer u per outdoor onderdeel iets meer tijd wilt hebben.
Tijdens de Grandprix te Doetinchem bestuurt u verschillende voertuigen, de onderdelen zijn zowel gemotoriseerd als ongemotoriseerd.
De outdoor aktiviteiten duren per onderdeel 1 uur.
Ook hier kunt u zelf de onderdelen kiezen die uw vrijgezellenfeest, familie uitje, bedrijfsfeest of vrienden uitstapjes compleet maken.
Uitleg onderdelen arrangement:
* Paintball: onder begeleiding van een instrukteur gaat u uw kamp opmaken en verdedigen tegen een aanval van de vijand. Wat gaat u doen, verdedigen of kiest u voor de aanval? Overleeft u of sneuvelt u, u hebt het zelf in de hand......incl 100 balletjes.

* 4*4 rijden: Over een speciaal parcour is dit een opgave op zichzelf. Het is niet de snelheid die telt maar de vraag of u zonder hulp het parcour af kunt leggen.


* Quadrijden: Quadrijden is behendigheid en snelheid op dezelfde lijn. Gevaar beperken, snelheid en natuurlijk winnen......


* Vlotvaren: Als u zich helemaal ‘born to be wild’ wilt voelen maar geen motor kunt rijden moet u dit onderdeel kiezen! ’t Is niet op een Harley maar wel op een geinige minimotor. U hebt geen motorrijbewijs nodig en kunt toch ontzettend veel lol maken.

* Boogschieten: Uw richtingsgevoel en nauwkeurigheid wordt hier getest.

* Groepsminikamp: Even wat survival aktiviteiten, leuk voor de teambuilding.

* Laserkleiduifschieten: Schieten (laser) met een geweer.


* Survivalbaan: Komt u hier goed door dan kunt u de andere outdoor aktiviteiten ook.


* Sumoworstelen In dikke pakken kunt u uw collega, familie, vriende en vrijgezellen nu eindelijk eens worstelpartijtje geven.

* Lopende A: Een denkspel, die de teambuilding echt even test.

* Moerasloop.

* 2* vliegend tapijt.

* 2* eindeloze wandelband.

Locatie: Doetinchem (NL), Doesburg, Vragender, Barneveld, Rotterdam, Emmen en Wanneperveen.

Aantal deelnemers groepsarrangement: minimaal 10 personen.

Prijs 3 activiteiten (duur 3 uur): 69 euro per persoon.

Uitje in Arnhem en heel Nederland en Belgie klik hier met quadrijden, sandbuggyrijden, jeeprijden en meer.


Exclusiever en duurder groepsuitje?
Geen probleem. Een exclusief uitje met: zelf f1 rijden, circuitrijden, snelle ronde, meerijden met een coureur, karten, slalomcompetitie, quadrijden, ijsrijden, driften, ideale lijn rijden, slipstreamen, uitremmen of korte sprint.
Uw eigen exclusieve uitje!
Locatie: Op het circuit van Assen, Lelystad, Venray, Zandvoort Zolder een vliegveld, bij u op het terrein?
Klik hier voor dit exclusieve groepsarrangement!
Bovenstaande exclusieve uitje is een stuk duurder dus voor de leuke prijzen kijkt u hier onder verder!


Good Event Grandprix te Roermond:
Een arrangement vol spanning en sensatie.
Stel uw eigen arrangement samen, met segway rijden, sumo worstelen, vuurspuwen, klimmen en meer.
Gaat u een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest organiseren met sportieve en recreatieve activiteiten? Stel uw event zelf samen met segway rijden, sumo worstelen, vuurspuwen, klimmen en meer. Voor ieder iets leuks.
Kies uit 4, 5 of 6 activiteiten, iedere activiteit duurt een half uur. Stel uw eigen groepsuitje Fun adventure samen uit:
- Segway parcours: Balanceren op twee wielen is eenvoudiger dan u denkt. Op de Segway leert u in een mum van tijd hoe u zich op een elegante manier kunt voortbewegen. Met dit hypermoderne voertuig steelt u zeker de show! Wie balanceert het meest behendig op de Segway en zoeft geruisloos over het parcours? Laat u niet uit uw evenwicht brengen. - Bamboo building: Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zult u het mee moeten doen! Stel u voor, hiermee kunt u een toren bouwen die staat als een huis! Maar alleen als u genoeg inzicht en teamwork in huis heeft. Want anders valt uw bamboetoren weldra in elkaar als een kaartenhuis… - Bijlwerpen: Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet uw vizier op scherp. Zoef! De bijl schiet met grote snelheid uit uw hand. Raak! Of toch te vroeg gejuicht? Welk team sprokkelt de meeste punten bij elkaar?
- Blaaspijpschieten: U heeft net de longen uit uw lijf geblazen. De ballonnen zijn gevuld. Maar dat is pas het begin! Voorzichtig pakt u het blaaspijpje. De vlijmscherpe pijltjes schieten door de lucht. Pats!! Eén voor één spatten de ballonnen uit elkaar. U waant u Winnetou. Wie heeft er nog lucht over bij deze adembenemende uitdaging?
- Bungee run: Het bungeekoord is bevestigd om uw middel. U rent de zandbak in alsof uw leven ervan afhangt. Wat bezielt u? Simpel, u doet mee aan de Bungee Run. En waarom heeft u dat stokje in uw hand? Simpel, om te kijken hoe ver in de zandbak u dat kunt planten. Om vervolgens als een menselijk katapult terug te schieten ....aaarcchhh!!!
- Drijfzand: U staat met beide benen stevig op de grond. Maar wat als de vaste grond plotsklaps verandert in drijfzand? Kom dan maar eens veilig aan de overkant! Méér dan wat eenvoudige hulpmiddelen krijgt u niet. Alleen met het nodige vernuft en koelbloedigheid lukt het om het hoofd boven water te houden en niet weg te zakken!!
- Funny soccer: Wie zei daar dat voetbal geen sport is voor vrouwen? Na dit potje zult u daar voor altijd anders over denken. Want gekleed in een reusachtige hoepelrok is het moeilijk voetballen. Maar geen reden tot paniekvoetbal. Want na het laatste fluitsignaal gaat het team met het meeste balgevoel met de beker naar huis!!!
- Handboogschieten: Houdt de boog in de aanslag. Zet het vizier op scherp. Trek de snaar naar u toe. Voel de spanning in uw arm. Ontspan. Zoef! Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. In de roos! Of toch te vroeg gejuicht? Welk team is het meest trefzeker?
- Katapult bouwen: U heeft het buskruit niet uitgevonden. Daarom moet u het helaas doen met een katapult. Maar vergis u niet: een vakkundig gebouwde katapult is een krachtig wapen. Lukt het u om er van palen en touwen zelf snel eentje in elkaar te knutselen? En ook om hiermee een kogel over een behoorlijke afstand weg te slingeren?
- Klimwand: U heeft geen keus, u staat met de rug tegen de muur. Ga maar na: u staat pal voor een twaalf meter hoge muur. Er is geen weg terug. Het op eigen kracht bedwingen van dit metershoge gevaarte lijkt bovenmenselijk. Maar velen gingen u voor. Met de juiste klimtechniek moet het te doen zijn! Welk team heeft het in zich om boven zichzelf uit te stijgen?
- Kruisboogschieten: Een hoofd, een appel. Willem Tell slaagde er ooit in om het klokhuis van de appel te raken met de precisie van een Zwitsers uurwerk. U raadt het al: vandaag gaat het om de edele kunst van het kruisboogschieten. Wie steekt de Zwitserse meesterschutter naar de kroon?
- Levend tafelvoetbal: U hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Er zit maar één ding op: maak er een leuke pot van. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. Het is dus een gelijke strijd. Alles duidelijk, geen vragen meer? Dan volgt hier de aftrap. Komt dat schot!
- Precisie Speerwerpen: Bij speerwerpen gaat het niet om kracht, maar om techniek. Probeer met de speer zoveel mogelijk punten bij elkaar te gooien, door op een 10 meter ver gelegen doel te werpen. Maar let op: bij het landen op de grond moet de punt van de speer als eerste de grond raken!
- Reuze puzzel: Een leuk onderdeel voor jong en oud. Een reuze legpuzzel van 1,5 bij 2,5 meter bestaande uit 36 mega stukken. Probeer deze in een zo kort mogelijke tijd in elkaar te zetten. Wie is het beste in het zoeken van de juiste puzzelstukjes?
- Skiloop: Het is hier de bedoeling om met het team zo snel mogelijk een vooraf uitgezet parcours af te leggen. Er is echter 1 probleem, jullie zitten met 5 personen vast aan één paar reuzen ski's. Welk team werkt het best samen!
- Spinnenweb: Zoveel mogelijk leden van uw team moeten tegelijk door de mazen van een reusachtig spinnenweb zien te stappen. Maar pas op: raak de kleverige draden niet aan, anders zit u voor altijd gevangen in het web! Het wordt hoe dan ook een kleffe bedoening. Maar ja, u wilde toch zo graag nader tot elkaar komen?
- Sumo worstelen: Zet uw benen stevig op de grond en plaats uw handen in uw zij. Frons uw wenkbrauwen en staar uw tegenstander diep in de ogen. Waggel op en neer en schudt eens flink met uw dikke buik. Er is geen houden meer aan. Het sumoworstelen kan beginnen! Wie gooit zijn tegenstander buiten de ring en houdt het langst stand in deze gewichtige strijd?
- Suppen: Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar. Suppen is toegankelijk voor iedereen en al snel kunt u met plezier op de plank staan.
- Tonnenloop: U waant zich met uw team al in een veilige haven. Maar helaas, het venijn zit ‘m in de staart. Want eerst moet u met z’n allen nog een zwaar vergiftigd terrein oversteken. Het lijkt een bijna onmogelijke opgave om dat lopend over een paar oude biertonnen te doen. Maar u zult wel moeten, want andere hulpmiddelen zijn er niet.
- Toren bouwen: De verleiding is groot om hoog van de toren te blazen. Want wat is er nu aan om een anderhalve meter hoge toren te bouwen? Hmmm…. mag ik toch nog even uw aandacht? Dat bouwsel moet wel stevig genoeg zijn om alle teamleden tegelijk te huisvesten! Welk team kan die weelde dragen?
- Touwbrugparcours: Er zijn zes verschillende touwbruggen om het water over te steken... Over een boomstam lopen en uw evenwicht zien te houden, balanceren over een enkel touw, van de ene tree naar de andere lopen over het water: bij ieder brug een andere oversteek methode!
- Vlotvaren: Het recept is eenvoudig: bouw een vlot, leg hem op het water en vaar naar het midden van het meer. That’s it! Wacht eens even, ik voel opeens nattigheid! Welke sufferd heeft dat touw niet goed vastgeknoopt? Dag vlot! Nu moeten we ons zwemmend zien te redden, er zit niks anders op. Toch zo eenvoudig niet, zo’n vlot bouwen!
- Vuurspuwen: Wie durft?? Spuw met behulp van fakirolie vlammen van 2 tot wel 5 meter! Een onvergetelijke uitdaging.
- Wandelende 'A': Zeg eens A! Nee, niet met uw mond maar met behulp van palen en touwen. Eens kijken of die ook stevig is. Kan één van jullie team plaatsnemen in de A en hiermee een klein stukje gaan wandelen? Denken jullie dat dat gaat lukken? Vast wel!
- Waterleiding bouwen: Bij deze opdracht ziet het team 2 emmers staan; een emmer is gevuld met 5 liter water en de ander is leeg. Het is de bedoeling dat het team het water in de lege emmer weet te krijgen, zonder dat er water verloren gaat. De afstand tussen beide emmers bedraagt 5 meter. Met beperkte middelen dienen de deelnemers een waterleiding te bouwen.

U ziet het dit arrangement is aan te vullen met wat voor iedereen iets wils.

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Roermond.

Prijs voor een 2 uur durend event met 4 activiteiten: 29,00 euro per persoon.
Prijs voor een 2,5 uur durend event met 5 activiteiten: 35,00 euro per persoon.
Prijs voor een 3 uur durend event met 6 activiteiten: 39,00 euro per persoon.


Good Event Grandprix te Veluwe.
Het Veluwe Treasure Hunt is een dagje uit voor groepen met leuke teambuilding en outdoor activiteiten.
Binnen dit programma levert iedereen een gezamenlijke inspanning om de verborgen schat te zoeken.
Op deze wijze is iedereen de winnaar!

Uitleg onderdelen arrangement:
13.00 uur - Ontvangst van de gasten.
De gasten worden ontvangen met koffie en thee in de gezellige evenementenzaal met terras. Aansluitend indeling van de teams door middel van het trekken van genummerde buttons.

13.30 uur - Start Programma.
Onder leiding van een instructeur gaan de teams diverse outdoor onderdelen doorlopen. Bij ieder onderdeel ontvangen de teams aanwijzingen die men aan het einde van de dag nodig zal hebben bij het finalespel de ‘Veluwe Treasure Hunt’.

De volgende onderdelen staan op het programma:
* Special Task met 4 WD Jeep;
* Competitie Handboogschieten;
* Klimmen op de klimmuur;
* Survival Touwbruggen Parcours;
* Mega Tangram;
* Quadrijden.

15.00 uur - Break.
Onder het genot van een drankje en een candybar, nabij de houten overkapping en bij een vuurkorf, kan men de opgedane ervaringen de revue laten passeren.

15.30 uur - Vervolg programma.
Ieder team zal bij zijn eigen onderdeel het programma vervolgen.

17.00 uur - Finalespel ‘Veluwe Treasure Hunt’.
Met de verkregen aanwijzingen gaan alle teams op zoek naar de verborgen schat ergens op het terrein. Met een kompas dient men een kompasvraagstuk op te lossen. Na wat speurwerk stuit men uiteindelijk op de schatkist.
De inhoud van de schat bestaat uit; een plaatselijk gestookte Loense Neut.
Onder het genot van een borrel kan men in het bos het glas heffen op de goede afloop van dit teambuilding programma.

17.30 uur - Einde Programma.

Locatie: Veluwe (NL).

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Prijs: 55 euro per persoon.

Klik hier voor Grandprix te Antwerpen.

 
Afbeeldingsresultaat voor email button animated gif

Contact voor uw groepsuitje.

Voor leuke en originele, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en uitstapjes.