Event StoreEvent Store Dagje strand naar Scheveningen een een rondleiding door Den Haag of 's Gravenhage. Good Event
  Good Event | Cursussen | Feesten | Kadobon |  Bedrijfsuitje / Vergaderen | Uitstapjes particulier | Contact
  Good Event Home
  Bedrijfsuitje
  Cursus Overzicht
  Dineren en Feesten
  Eventbon als kado
  Uitstapjes particulier
  Vergaderarrangement
  Contact
  
 
  
Quadrijden
  
Jeeprijden
  
Wadlopen
  
Voertuigbeheersing
  
Vliegeren
  
Beauty uitje
 

Hoofdpagina Good Event  >Buggy rijden  
   Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg. Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard: Bekijk hier de mogelijkheden!

Event Store

Welkom bij Good Event.


Dagje strand naar Scheveningen met blokarten, vliegeren of rondtocht Den Haag.


Powerboat varen, langs de kust van Scheveningen.

Powerboat varen is een een leuk strand uitje op Scheveningen.
U wordt welkom geheten in haven van Scheveningen waarna een korte instructie volgt. Nadat u bent voorzien van veiligheidsmateriaal neemt u plaats in een RIB. Dit event is een boottocht op de Noordzee voor de kust van Scheveningen. Het ligt eraan hoe u een boottocht ziet…… Het eerste stuk door de haven is een rustige tocht en een erg leuke ervaring. Op het moment dat u de haven uit bent en op open water belandt beginnen de motoren te brullen en kan het spektakel beginnen.

Met een RIB worden snelheden tot 85KM per uur gehaald. U springt over de golven en maakt haakse bochten. Een kermisattractie of een achtbaan is er niets bij. Op het moment dat de gashendel dichtgedraaid word en u uw ogen weer opendoet kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Scheveningse kust.Duur: ongeveer 30 minuten.

Aantal deelnemers: minimaal 4 personen.

Locatie: Den Haag / Scheveningen strand.

Prijs: 30 euro persoon.


Cadeaubon bestellen van een Powerboat uitjeEvent Store

Dagje strand naar Scheveningen en rondtocht Den Haag.


Vliegeren en steppen, leer een stad eens anders kennen.

U zich per step verplaatsen richting Scheveningen (strand). Onderweg zult u onder leiding van een echte Den Haag kenner zich wegwijs maken in de stad Den Haag. De diverse bezienswaardigheden die de stad heeft zullen tijdens de tocht gepasseerd worden en daar waar mogelijk is even een kijkje ingenomen kunnen worden.

Eenmaal aangekomen in Scheveningen zult 2 uur lang gaan vliegeren op het vliegerstrand in Scheveningen. Met grote twee lijns vliegers gaat u met uw eigen spierkracht, spanning en sensatie beleven, waarbij u leert de krachten van Moeder Natuur te overwinnen. U gaat door de krachtzone waar de vlieger een trekkracht kan bereiken van 50 tot 150 kilo! U zult hierdoor over het zand voortgetrokken worden!!Duur: 4 uur.

Locatie: Den Haag / Scheveningen strand.Toch liever een losse vlieger workshop voor 29 euro? Klik hier.

Good Event


Blokarten / strandzeilen.
Racen over het strand in uw eigen blokart of ook wel strandzeilen.

Een aantal jaren geleden is BLOKARTING, de nieuwste vorm van strandzeilen, uit Nieuw Zeeland overgewaaid naar Nederland.
U kunt nu met deze zeilkarren over het Nederlandse strand racen. Blokarting is een avontuurlijke en uitdagende sport workshop die heel makkelijk en snel te leren is, en daarom voor iedereen toegankelijk. Houdt u van wind en snelheid, dan is blokarten zeker iets voor u!

Event Store Locatie Blokarten: Brouwersdam (omgeving Rotterdam), 's Gravenzande (tussen Scheveningen en Hoek van Holland).

Deelnemers: minimaal 1 persoon.

Duur Blokarten: 1 uur, 2 uur, 3 uur of 4 uur.

1 persoon per blokart.

De prijs voor het Blokarten 1 uur Brouwersdam met 1 persoon per blokart: 25 euro per persoon.

De prijs voor het Blokarten 1 uur Brouwersdam met 2 personen per blokart: 35 euro per persoon.

De prijs voor het Blokarten 1 uur met 2 personen per blokart 's Gravenzande (tussen Scheveningen en Hoek van Holland): 25 euro per persoon.

De prijs voor het Blokarten 1 uur met 1 persoon per blokart 's Gravenzande (tussen Scheveningen en Hoek van Holland): 30 euro per persoon.

Leuk als kado of voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest.ONLINE bestellen